Jag som startat och driver företaget Hundklart heter Jannica Svensson Wåhgen och har sen barnsben haft hund som mitt stora intresse. Jag har levt med hundar i nästan hela mitt liv och tillsammans med mamma har jag haft uppfödning av wheaten terrier under kennelnamnet Eljajos. Under mina nu många år som hundägare har jag testat på att träna det mesta och tävlar aktivt främst i och nosework med hundarna Juni, Kida och Paxi. Sidan om Hundklart studerar jag just nu till fysioterapeut.

Jag har ett stort engagemang för både människor och djur och en stark drivkraft att hjälpa andra att bli den bästa de kan bli. I rollen som instruktör och träningscoach hoppas jag kunna inspirera till nya tankar och idéer som kan bidra till en bättre och starkare relation hund och ägare emellan.

Som resurshundförare är mitt mål att med hjälp av hunden hitta glädjen och motivationen till det vardagliga lärandet och livet. Min stora förhoppning är i framtiden att tillsammans med hunden kunna hjälpa framförallt barn som kan behöva lite extra stöd i livet att hitta sig själv, sina styrkor och de bästa verktygen för att kunna utvecklas som individ.